EUROLATON

Základní závod EUROLATON v Caldas de Reyes Podnik byl založen v roce 1990 jako továrna na výrobu kovových kování.

Jako takový se rychle rozvíjel na regionální úrovni a během několika let po založení zásoboval celý španělský trh.

V roce 1995 začal EUROLATON svoji exportní činnost a ve stejném roce bylo dokončeno hlavní sídlo firmy v Caldas de Reyes (provincie Pontevedra) ve Španělsku.

V roce 1999 byl dokončen výrobní závod v Yu Huan a založena pobočka EUROLATON CHINA CO.LTD.

V roce 2001 zde byla zahájena výroba a současně byla v Německu založena i sesterská společnost EUROLATON DEUTSCHLAND GmbH.V srpnu
2002 byla založena firma Pink Xin jako část skupiny EUROLATON.V lednu 2003 bylo otevřeno nové středisko v Caldas de Reyes a v červnu téhož roku následovalo založení nové pobočky EUROLATON Mexiko, S.A.DE C.V.

V prosinci byla rozšířena výroba (25 000m2) v EUROLATON CHINA V lednu 2005 získal podnik Yu Huan pozemky 100 000m2 na kterém vznikne výrobní závod dle projektu plánovaném v letech 2006-2010.

V březnu bylo otevřeno nové centrum v Šanghai, které se bude orientovat v prvé řadě na USA trh.

V prosinci téhož roku získal podnik 60% podílu firmy QUIAN DA STAINLESS STEEL CO.LTD.V květnu 2006 byla zahájena stavba nové centrály firmy s logistickým centrem v německém Hückenswagenu, která byla otavřena v dubnu
2007.

Dne 14.června 2006 položil jednatel EUROLATON Španělsko základní kámen pro EUROLATON Mexiko v
Querétaro.Toto logistické centrum bylo otevřeno 20.dubna 2007.

Tato mazinárodní expanse, kterou skupina EUROLATON zahájila byla ukončena v listopadu 2006 založením EUROLATONU Argentina S.A se sídlem v Buenos Aires. Mezinárodní realizační plán skupiny EUROLATON pro rok 2007 zohledňuje i založení firemních a logistických center v Polsku a České republice a dále sjednocení výrobních center v Yuhuan dle plánu 2006-2010 a rozšíření výrobních prostor EUROLATON Qian Da Co.Ltd pro výrobu z nerezu v čínském Jiangmenu o 17 000 m2.

Eurolaton  se ustaluje jako vůdčí značka ve Španělsku od roku 1994. Tehdy začíná se svojí expanzí do ostatních zemí jako je Venezuela, Austrálie, Německo, Francie a Portugalsko, které jsou jedny z prvních zemí kde společnost Eurolaton začíná. Později  následuje USA, Anglie, Holandsko, Chile, Francie, Egyp aČína, ve vysledku se jedná o 40 zemí do kterých naše společnost v současné době vyváží.

Aby se zjednodušil přístup k našim výrobkům, zřídili jsme logistická centra a pobočky v Německu (Eurolaton Deutschland), Mexiku (Eurolaton México), Argentině (zahájení únor 2007) a reprezentační kancelář v  Šangaji speciálně zaměřené na trh USA.

Od svého počátku ve výrobě až po finální produkt, který se dostane do rukou našich zákazníků, všechny naše postupy absovlují ty nejpřísnější kontroly. Kvalita našeho základního materiálu,tisk, leštění, galvanické postupy, PVD, jsou pečlivě analizovány, abychom mohli nabídnou vysokou úroveň kvality.

Naše oddělení kontroly kvality denně uskutečňuje audity a různé analýzy. Zkoušky trvanlivosti, síly a opotřebení, tahu, test korozivzdornosti a další patří mezi pravidelné aktivity v našich závodech.

Je to proto, že EUROLATON je synonomum pro kvalitu.

manilla roseta blackstyle

MANILLA CON ROSETA BACKSTYLE

bocallaveseguridad

BOCALLAVE SEGURIDAD

bocallave seguridad cuadrada

BOCALLAVE SEGURIDAD CUADRADA

bocallave seguridad

BOCALLAVE SEGURIDAD

bocallave seguridad

BOCALLAVE SEGURIDAD

manilla laton con placa larga

MANILLA LATÓN CON PLACA LARGA

MANILLA ROSETA ACERO INOXIDABLE

MANILLA ROSETA ACERO INOXIDABLE

manilla surfing acero inoxidable

MANILLA SURFING

Boulbering System

MANILLA ROSETA BALL BEARING SYSTEM